Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Prijzen Stryd Power Test
  • fr-FR
  • English (UK)

STRADA RUNNING STRYD POWERTEST

Als je mee wilt doen aan een wedstrijd, van 10 km tot aan het lopen van een marathon, dan kan je het beste een schema volgen dat precies bij jou past en op verantwoorde wijze aangeeft wat je kan doen(trainen) per week. Middels de STRYD POWERTEST worden je  trainingszone's, hartslagzone's en je VO2max worden bepaald. Zo train je in alle gevallen efficiënt en effectief. 

 

Strada Running biedt de volgende test mogelijkheden:

  1. Basic 1x. Deze eenmalige test is alleen op een doordeweekse avond tussen 19:00 en 20:30 uur. Locatie: Olympisch Stadion. ALLEEN VOOR LEDEN PHANOS.
  2. Basic 3x. De test wordt, bijvoorbeeld tijdens de periode van een schema, 3 x uitgevoerd op een doordeweekse avond tussen 19:00 en 20:30 uur. Locatie: Olympisch Stadion. ALLEEN VOOR LEDEN PHANOS. Bijvoorbeeld voor de start van het schema om de juiste tempo's in te stellen op basis van de actuele conditie. Na 6 weken volgt een 2e test om de conditie te testen na de eerste trainingsperiode en om eventueel de tempo's bij te stellen en een laatste test in de week voor de wedstrijd.
  3. Premium 1x. Deze test is gelijk aan de Basic 1x, echter met vrije keuze van dag en tijdstip in overleg. Locatie:  in overleg, bijv. op de atletiekbaan bij Arsenal (achter het olympisch Stadion).
  4. Premium 3x. Deze test is gelijk aan de Basic 3x, echter met vrije keuze van dag en tijdstip in overleg. Locatie: in overleg, bijv. op de atletiekbaan bij Arsenal (achter het olympisch Stadion).

 

 

Kies een van de volgende mogelijkheden!

 

Basic 1x
 
25

 
Premium 1x
50/per periode
 

Tafelberg Training:

N.a.v. de recente maatregelen t.a.v. het corona virus zijn er voorlopig geen trainingen!

Gratis heuvel/trail/cross training in de omgeving van De Groene Afslag in Laren

De aanvang is om 09:30 uur.

Iedereen is welkom. Je moet wel al wat loopervaring hebben.

 

 

 

Guests Online

We hebben 29 gasten en geen leden online