Natuurlijk … hardlopen!

OVER ONS

DB+

Ons verhaal

Hoe het allemaal begon

Na een paar jaar voorbereiding heb ik in 1994 mijn eerste marathon gelopen. Deze was direct onder de magische 3 uur, namelijk 2:59. Ik trainde destijds bij atletiekvereining Zuidwal in Huizen onder Michel Lukkien, een begeesterde en bevlogen coach.Toen die er destijds mee stopte, ben ik met een vriend de trainingen gaan verzorgen. Echter nog zonder diploma’s. Die heb ik later gehaald bij de atletiekbond KNAU. Achtereenvolgens de diploma’s Trainer Loopgroepen, Trainer Coach B en de specialisatie MILA Weg gehaald. De rest is geschiedenis. Inmiddels en ik al meer dan 20 jaar bezig met training geven. Bij atletiekverenigingen (Phanos, Zuidwal), maar ook bij veel bedrijven en aan particulieren.

Training

Voor verenigingen, bedrijven en particulieren

Schema's

Voor beginners en gevorderden.

Testen en begeleiding

Testen m.b.v. de Stryd powermeter, overleg via Zoom

Start today

Start je training met een uitgekiend schema
DB+

Persoonlijke en gerichte aanpak

Door een gediplomeerde KNAU looptrainer met trainerslicenties voor Trainer Loopgroepen, Trainer Coach B, MiLa (weg) afgegeven door de Atletiekunie.

Onze methode

Natuurlijk … Hardlopen!

Hardlopen kan altijd en overal, ongeacht de weersomstandigheden, ondergrond en conditie van de deelnemer.
Strada Running biedt voor elke type hardloper de begeleiding om binnen afzienbare tijd in vorm te komen, conditie op te bouwen, sneller te worden en je weer fit te voelen.
Consult
Als je begint vind er altijd een intake gesprek plaats om samen te kijken en te bepalen wat mogelijk is. Deze intake vind plaats via een Zoom afspraak.
Doelstelling
Bij de intake wordt het doel vastgesteld. Dit kan zijn beginnen met hardlopen tot het lopen van een marathon en alles daar tussenin. Afgesproken wordt hoeveel trainingen per week nodig zijn, de duur van periode (meestal 20 weken) en het huidige niveau. Ook worden eventuele beperkingen besproken.
Analyse
Vooraf wordt gekeken wat het huidige niveau is. Welke wedstrijd resultaten er al zijn, PR’s. Maar ook hartslaggegevens (Hf-rust, Hf-max), VO2-max ed. worden meegenomen in het bepalen van de loopintensiteiten. Eventueel worden er testen afgesproken.

Neem contact op

Ons adres

Eendrachtpark 27
1402 RK Bussum

Telefonisch contact

Geef je nummer op en we bellen jou

Stuur ons een bericht

via het formulier hiernaast

Johnny Kist

KNAU gecertificeerde trainer

Vul je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op