Natuurlijk … hardlopen!

schema’s

DB+

Ons verhaal

Schema’s

Als je mee wilt doen aan een wedstrijd, van 10 km tot aan het lopen van een marathon, dan kan je het beste een schema volgen dat precies bij jou past en op verantwoorde wijze aangeeft wat je kan doen(trainen) per week. Dat kan via diverse trainingsschema’s. Je traint in alle gevallen efficiënt en effectief. Aan deze schema’s zijn kosten verbonden.

Strada Running biedt de volgende mogelijkheden:

 1. Basic . Dit is een gratis schema zonder data, met 3 trainingen per week.
 2. Standard*. Dit is een schema gebaseerd op 3 of 4 trainingen per week, gericht op een specifieke wedstrijd en een specifieke doelstelling (eindtijd).
 3. Premium*. Dit is een maat geschreven schema, helemaal naar jouw wensen ingevuld en voorzien van een uitgebreid tempo advies.
 4. Persoonlijke Tempo Tabel* Dit is een op maat geschreven tempo advies, op basis van recente wedstrijdgegevens of doelstelling.* Prijs per periode en excl. btw (hoog).

   

  Vraag een van de gratis schema’s aan!

  Ga naar de pagina en en maak een keuze uit één van de schema’s en vraag die aan.

  Training

  Voor verenigingen, bedrijven en particulieren

  Schema's

  Voor beginners en gevorderden.

  Testen en begeleiding

  Testen m.b.v. de Stryd powermeter, overleg via Zoom

  Start today

  Start je training met een uitgekiend schema
  DB+

  Persoonlijke en gerichte aanpak

  Door een gediplomeerde KNAU looptrainer met trainerslicenties voor Trainer Loopgroepen, Trainer Coach B, MiLa (weg) afgegeven door de Atletiekunie.

  Onze methode

  Natuurlijk … Hardlopen!

  Hardlopen kan altijd en overal, ongeacht de weersomstandigheden, ondergrond en conditie van de deelnemer.
  Strada Running biedt voor elke type hardloper de begeleiding om binnen afzienbare tijd in vorm te komen, conditie op te bouwen, sneller te worden en je weer fit te voelen.
  Consult
  Als je begint vind er altijd een intake gesprek plaats om samen te kijken en te bepalen wat mogelijk is. Deze intake vind plaats via een Zoom afspraak.
  Doelstelling
  Bij de intake wordt het doel vastgesteld. Dit kan zijn beginnen met hardlopen tot het lopen van een marathon en alles daar tussenin. Afgesproken wordt hoeveel trainingen per week nodig zijn, de duur van periode (meestal 20 weken) en het huidige niveau. Ook worden eventuele beperkingen besproken.
  Analyse
  Vooraf wordt gekeken wat het huidige niveau is. Welke wedstrijd resultaten er al zijn, PR’s. Maar ook hartslaggegevens (Hf-rust, Hf-max), VO2-max ed. worden meegenomen in het bepalen van de loopintensiteiten. Eventueel worden er testen afgesproken.

  Neem contact op

  Ons adres

  Eendrachtpark 27
  1402 RK Bussum

  Telefonisch contact

  Geef je nummer op en we bellen jou

  Stuur ons een bericht

  via het formulier hiernaast

  Johnny Kist

  KNAU gecertificeerde trainer

  Vul je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op